Skip to main content

Käyttövinkkejä

Honeysty on hunajapohjainen tuote, joka käyttäytyy perinteisen hunajan tapaan eri olosuhteissa. Kyseessä on luonnontuote, jossa ei ole säilöntä- ja aromiaineita koostumusta tai makua muuttamassa. Meille tuotteen valmistajana on tärkeää, että tuote on luonnonmukainen ja alkuperäisten raaka-aineiden ominaisuuksien kaltainen. Nämä ominaisuudet vaikuttavat kuitenkin talvisissa olosuhteissa käytettävyyteen.
Osa Honeysty-energiageelin käyttäjistä pitää geelistä hieman jähmeämpänä ja nauttii lisäenergiansa selkeillä tauoilla esimerkiksi kuntosalilla tai otteluiden vaihtoaitiossa. Kestävyyslajeissa (esim. juoksu ja pyöräily), joissa boostereita nautitaan suorituksen lomassa, käyttäjät usein kaipaavat hyvin juoksevaa ravinnetta. Honeystyn geelin voi nauttia ilman erillistä juomaa ja sen pakkaus aukeaa yhdellä kädellä. Hyvin nestemäisen koostumuksen saavuttamiseksi tuote kannatta pitää mahdollisimman lämpimässä urheilusuorituksen ajan. Tuotteen pakkaus kestää myös pientä lämmitystä, jolla varmistat onnistuneen käyttökokemuksen jo ennen harjoituksen alkamista.

Käyttövinkkejä kylmiin olosuhteisiin:

  • Suosittelemme lämmittämään tuotetta kuumassa vesihauteessa tai varovaisesti mikrossa ennen lenkkiä, jolloin se pysyy juoksevampana.
  • Tuote on pitkällä lenkillä tai hyvin kylmissä olosuhteissa parempi säilyttää myös esim. ihoa vasten tai alimpien vaatekerrosten taskussa, jolloin käytettävyys on helpompaa.
  • Kiehauta vettä vedenkeittimessä ja kaada mukiin, jossa on Honeystyn energiageelejä. Viiden minuutin “hauduttelun” jälkeen geeli on todella notkeaa ja pysyy sellaisena myös jäähdyttyään.

 

Katso Honeystyn esite ja tutkimustiivistelmä tästä!