Honeysty+BEEBAD energiasetti

12,00 

Tuotetunnus (SKU): 330162 Osasto:

Kuvaus

Testaa uudet ja innovatiiviset hunajaboosterit yhdessä

 Tällä energiaduolla saat luonnollista voimaa kaikkeen liikkumiseen. Kotimaisesta hunajasta valmistettu Honeystyn energiageeli ja puhtaasti hunajalla makeutettu BEEBAD-energiajuoma sopivat urheilun tueksi ja energian tasapainotukseen pitkin päivää. Sekä Honeysty että BEEBAD ovat hunajapohjaisia ja ne eivät sisällä mitään lisä- tai säilöntäaineita eikä niihin ole lisätty sokereita.

Honeysty-energiageeli ylläpitää suorituksen aikaista hiilihydraattitasoa. Geeli ei ärsytä vatsaa ja se maistuu luonnonmukaiselta ja miellyttävältä. Parhaan vasteen saat, kun nautit yhden pakkauksen noin 15 minuuttia ennen suoritusta ja viimeisen annoksen vielä palautumisen nopeuttamiseksi suorituksen jälkeen.

BEEBAD-tölkki (250 ml) sisältää poreilevaa ja pirteää juomaa, joka nostaa energiatasoja luonnon omilla ihmeaineilla.  Herkullinen juoma sisältää hunajaa, mehiläismaitoa, propolista, macaa, ginsengiä ja kofeiinia. Se on tauriiniton, gluteeniton, laktoositon ja suolaton. Lue lisää somesta https://www.facebook.com/beebadfinland/ tai https://www.instagram.com/beebad_finland/.

Tehokkuuden testerisetti sisältää:

2 x sitruunanmakuinen Honeysty annospakkaus (25 g)

2 x mustikanmakuinen Honeysty annospakkaus (25 g)

2 x BEEBAD energiajuoma (250 ml)

 

BEEBAD Ravintoarvoilmoitus per 100g/100ml
Energiaa 188 kJ / 45 kcal
Rasvaa 0 g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja 0 g
Hiilihydraattia 11 g
Hiilihydraattia, josta sokereita, yksikkö tuntematon 11 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0 g
Ravintokuitua 0 g