Skip to main content
Käyttäjätarinat

Bisonsin härkä terästetään kotimaisella hunajalla

Biisonin pelaajat

Loimaalaista koripalloa viedään lajin kirkkaimpaan kärkeen paikallisella hunajatuotteella Honeystyllä. Pieneltä paikkakunnalta ponnistavan joukkueen valttikorttina on sitoutunut yhteisö ja lähialueen toimijoiden tuki.

Loimaan Korikonkareiden edustusjoukkue Bisons on tunnettu sitkeydestään ja taistelutahdostaan suomalaisilla koripallokentillä. Biisonit tulivat 2010-luvun alkupuolella sensaatiomaisesti suomalaiseen koripalloiluun voittamalla heti tulokaskaudellaan Suomen mestaruuden ja uusimalla sen myös seuraavana vuotena. Menestyksestä ja huikeasta määrästä kansainvälisiä pelejä päästiin nauttimaan myös seuraavina vuosina. Kansainvälisten pelien tuomien taloudellisten haasteiden vuoksi Biisonit hakevat paluuta alempien sarjojen kautta ylimmälle sarjatasolle eli Korisliigaan. Muutaman vuoden taipaleen jälkeen mahdollisuus nousuun olisi jo tänä keväänä, jos joukkue selviää voittajana käynnissä olevista playoff-otteluista.

Biisonin pelaaja

Biisonin pelaaja Eemeli Hollo

Tiivis Biisoniyhteisö ja alueen yritykset kokoon katsomatta elävät ja hengittävät loimaalaisen joukkueen menestystä. Hunajayhtymä on valinnut tuotevalikoimastaan Honeystyn energiageelin joukkueen sopivimmaksi täsmäaseeksi treeneissä ja peleissä. Kotimaisesta hunajasta ja aidoista luonnon mauista valmistettu boosteri on maailmanlaajuisestikin poikkeuksellinen tuote. Tämän on huomannut myös Bisonsin timanttinen ulkomaalaisvahvistus Jalen Canty.

Ennen kuin tulin Suomeen, en ollut koskaan kuullut Honeystystä. Nyt otan sitä ennen jokaista peliä ja harjoitusta. Minulla on menossa paras kauteni ammattilaisena ja se saattaa johtua Honeystystä!”

Jalen Canty, korinaluspelaaja, LoKoKo Bisons

23 pistettä / 14 levyriä / 2,4 torjuntaa per peli

 

Honeysty haluaa edistää urheilun ja hunajan hyvinvointivaikutuksia

Bisons logoKotimaisella luonnontuotteella hunajalla on paljon yhtäläisyyksiä urheilun terveelliseen elämäntapaan. Sekä liikunnan että aidon hunajan terveysvaikutuksiin on uskottu jo kauan ennen nykyistä terveysboomia ja Honeystyn tavoitteena on tarjota lajiin lisää luonnonmukaisia tukituotteita. Honeystyn tavoitteena on näkyä urheilun ja liikunnan eri tasoilla ja lisätä tietoutta ravitsemuksesta monipuolisesti uusien lajien pariin.

”Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Hunajayhtymä Oy on ollut Biisonien tukena heti alusta alkaen ja yhteistyö on jatkunut katkotta myös vaikeiden aikojen yli!  Yhteistyö on ollut makean monimuotoista ja Honeystyn tuotteista ovat nauttineet niin pelaajat kuten myös lukuisat ottelutapahtumat mahdollistavat talkoolaiset sekä fanit! ”

Marko Toivola, Biisonit, hallituksen varapuheenjohtaja 

 

Artikkelin pääkuvassa vasemmalla Rasmus Marttinen ja oikealla Freddie McSwain jr.

Artikkelin video: Juha Heikkinen