Skip to main content
Käyttäjätarinat

Helsinki Seagulls tavoittelee kolmosen koreja Honeystyllä

Antti Kanervo, Helsinki Seagulls

Vuonna 2013 perustettu Helsinki Seagulls, tuttavallisemmin Gulls, on pelannut miesten Korisliigassa vuodesta 2014 asti. Lyhyen historiansa aikana joukkue on onnistunut saavuttamaan jo kaksi SM-pronssimitalia kausina 2016-2017 ja 2017-2018. Tuoreimpana saavutuksena joukkue onnistui uusimaan Suomen Cupin mestaruuden 2020-2021, jonka joukkue voitti myös edellisenä vuotena (2019-2020).

Suomalainen hunajainnovaatio Honeysty tukee Seagullsia matkalla menestykseen suomalaisilla koripallokentillä. Honeystyn tavoitteena on tukea terveellisiä elämäntapoja ja vauhdittaa suomalaisten urheilijoiden menestystä kotimaisilla tuotteilla. Rehtinä ja hyvähenkisenä lajina tunnettu koripallo on Honeystylle yhteisen arvomaailman ansiosta mieluinen yhteistyökumppani.

Tehokas tuote näkyy tuloskunnossa

Hunajayhtymän uniikkituote Honeysty on nopeatempoiseen lajiin täydellisesti sopiva energiageeli. Aidoista ja luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu Honeysty on oivallinen nopean energian lähde otteluiden ja harjoitusten tauoilla nautittavaksi. Seagullsin pelaajat ovat testanneet Honeystyn energiageelejä viimeisten kuukausien aikana ja tuote on todettu toimivaksi.

Honeystyn sisältämän hunajan ja ravintokuidun keskinäinen suhde on juuri optimaalinen hiilihydraattien imeytymisen kannalta. Seagullsin takamiehenä pelaava Antti Kanervo kertoo energiageelin olevan lajissa tärkeässä roolissa.

Koripallon nopea pelitahti vaatii paljon energiaa. Honeystyn tuotteet sopivat sekä peleihin että treeneihin ja niistä saa hyvän boostin suorituskykyyn.”

Antti Kanervo, Helsinki Seagulls

 

Katso ohesta Antin kommentit Honeysty-geelistä: