Skip to main content
Käyttäjätarinat

Honeysty voitelee Rauman Lukon mestaruushaaveita

jääkiekon pelaaja maistaa energiageeliä

Raumalainen jääkiekkoseura hyödyntää Honeystyn lisätehoja taistellessaan SM-liigan kärkisijoista. Energiageeli on kysyttyä tavaraa erätauoilla ja treeneissä.

Vuonna 1936 perustettu raumalainen jääkiekkoseura Rauman Lukko on tuttu joukkue SM-liigan kärkikahinoissa. Kivikylän Areenalla kotiottelunsa pelaava joukkue on voittanut historiansa aikana sekä Suomen mestaruuden että lukuisia mitaleita. Viimeisen vuoden aikana urheiluakin varjostaneet poikkeusolot ovat vaatineet joukkueelta uusia keinoja myös energiatasojen ylläpitoon. Lukko on vuodesta 2020 tankannut pelaajiinsa hunajapohjaista Honeystyä niin kotona kuin vieraissakin.

Kotimaisesta hunajasta valmistettu Honeysty-geeli kehitettiin erityisesti teollisten lisäenergialähteiden luonnonmukaiseksi vaihtoehdoksi. Perinteistä hunajan makua on tuotteissa rikastettu suomalaisella superfoodilla mustikalla ja pirteällä sitruunalla ja geeli on helppo nauttia myös ilman muuta nestettä. Honeystyn käyttö onnistuu myös jääkiekon nopeissa vaihdoissa ja pelistrategian läpikäynnin lomassa.

 

Kompakti pakkaus kulkee kisareissuilla

Yksittäiset Honeystyn tuotepakkaukset vievät vain luottokortin verran tilaa. Jääkiekon kattavat turvavarusteet täyttävät isommankin pukuhuoneen jo sellaisenaan ja muissa oheistarvikkeissa helppo käytettävyys ja tilansäästö on pelkkää plussaa. Honeystyn isompi pakkaus sisältää 25 yksittäistä pakkausta, joita voi nauttia myös osissa tarpeen niin vaatiessa. Pahviin pakattu myyntirasia on logistisesti helppo pakata ja kuljettaa pukuhuoneesta vaihtoaitioon ja joukkueen bussiin.

Honeysty ja jääkiekko ovat luonnollinen kombo jo pitkän historiansa ansiosta. Hunajan voimaan ja energiavaikutuksiin on uskottu jo antiikin ajoista ja jääkiekon urheilulliset vaatimukset on tunnustettu jo kauan ennen nykyisiä pelisarjoja. Honeystyn ja Rauman lukon yhteisiä arvoja tukevat myös tuotteen ja joukkueen paikallisuus, suomalainen sisu ja turvallisuudesta huolehtiminen.

 

Honeystyn tuotteet ovat erittäin suosittuja pelaajien keskuudessa. Hunajapohjainen energiageeli on tehokas tapa lisätä energiaa esimerkiksi ottelun aikana. Tuotteiden hyvä maku saa myös paljon kehuja pelaajilta.

Mika Kuosmanen, Rauman lukko, joukkueenjohtaja

 

Honeysty – Refueling Lukko since 2020

Honeysty on Rauman lukon avainpelaajien mielitietty, Hani, Honey. Tsekkaa videolta millaisin tunnelmin Honeysty kaukalossa kohdataan.