Skip to main content
Käyttäjätarinat

Hunajayhtymän ja Hurrikaani-lentopallojoukkueen yhteistyö jatkuu

Hunajayhtymän ja Hurrikaani-lentopallojoukkueen yhteistyö jatkuu

 

Hunajayhtymä tukee paikallisia kärkijoukkueita eri lajeissa. Loimaan Hurrikaani on huippulentopalloon tähtäävä erikoisseura, joka pelaa Suomen korkeimmalla sarjatasolla myös ensi kaudella. Hunajayhtymä on toiminut Hurrikaanin tukijana jo useita vuosia ja edistää lasten ja nuorten liikkumista myös Hurrikaanin johdolla toteutettavissa oheistapahtumissa.

Tuleva kausi on Hurrikaanin 17. mestaruusliigassa. Tämän taipaleen aikana joukkueet ovat saavuttaneet 8 mitalia, mutta vielä puuttuvaa kultaista huipentumaa lähdetään tavoittelemaan jälleen uudella kaudella. Hurrikaanin pelit kiinnostavat urheilua aktiivisesti seuraavia alueen asukkaita, sillä yleisökeskiarvo on Mestaruusliigan paras (700 henkeä/ottelu).

Osana kumppanuutta Hunajayhtymä tuottaa Hurrikaanille omat Hurrikaani-hunajavalmisteet, joita voi ostaa sekä Loimaan kaupoista että Hurrikaanin fanishopista. Hurrikaanin pelaajat puolestaan hyödyntävät treeneissä ja otteluissa Hunajayhtymän uniikkia tuotetta, Honeystyn energiageeliä.

 

Yhdessä nuorten passivoitumista vastaan

Hunajayhtymä kantaa huolta lasten ja nuorten liikunnallisuudesta ja tukee Hurrikaania erilaisten lisätapahtumien järjestämisessä. Viime kauden aikana Hurrikaanin ja Jankko Lentopallon yhdessä järjestämissä Trombilandia-lastentapahtumissa kävi huikeat 4000 kävijää. Lisäksi kumppanuuden avulla mahdollistetaan koulun jälkeen pyöriviä liikuntakerhoja ja junioritoimintaa.

Hurrikaani järjestää kauden kotiavausottelussa hyvän tahdon ottelun. Yritys on mahdollistamassa muiden kumppaneiden kanssa ilmaisen sisäänpääsyn katsojille sekä osallistumassa hyväntekeväisyyskohteen tukemiseen. Kaudella 2023-2024 hyväntekeväisyyskohde on Loimaan alueen lapsille kohdistettu erityisliikuntavälinehankinta. Kouluille/päiväkodeille ostetaan tukisummalla uudet erityisliikuntavälinesetit.

 

Hurrikaanin toiminnanjohtaja Anssi Rämö ja Hunajayhtymän brändi- ja markkinointijohtaja Gidde Lönnmark odottavat innoissaan myös ensi kauden yhteistyötä.