Skip to main content
Käyttäjätarinat

Hurrikaanin hirmumyrsky syntyy Honeystyllä

Mestaruusliigaan vuonna 2007 noussut Hurrikaani-Loimaa on miesten huippulentopalloon tähtäävä erikoisseura, joka pelaa menestyksekkäästi lentopallon pääsarjassa. Kotimaisen mestaruussarjan pudotuspeleissä parhaillaan pelaava Hurrikaani on noussut viime vuosina lajin kiistattomaan kärkeen ja voittanut mm. kahdeksan SM-mitalia lyhyen pääsarjahistoriansa aikana.

Loimaalainen Hunajayhtymä on tukenut paikallisseuraansa Hurrikaania viime vuosina näkyvästi. Uusimpana merkkinä yhteistyöstä on Honeysty-energiageelin lanseeraus koko joukkueen käyttöön. Suomalaiseen hunajaan ja sen vaikutuksiin luottava Honeysty on täydellinen treenieväs lentopallon pitkiin pelisessioihin ja kiireiseen ottelukalenteriin. Nuoriin ja lupaaviin pelaajiin satsaava Hurrikaani on Honeystylle tärkeä alueellinen kumppani ja väylä auttaa tulevia lupauksia uransa huipulle.

Kovilla tehoilla jopa maajoukkuehaasteisiin

Paikallisista urheiluseuroista kasvatetaan usein ratkaisijoita isompiin otteluihin ja maajoukkueeseen. Tulevaisuuden lupausten matkaa maan parhaimmistoon voi edistää monin tavoin. Ihanteellisten olosuhteiden lisäksi rankkaa harjoitteluohjelmaa on tarpeellista tukea terveellisellä ja monipuolisella ravinnolla. Kotimaiseen luonnontuotteeseen hunajaan pohjautuva energiageeli Honeysty auttaa urheilijan elimistöä vastustamaan kestävyyssuorituksista aiheutuvaa hermolihasjärjestelmän väsymistä. 

Kuluvalla kaudella Hurrikaanissa itsensä läpi lyönyt ykköspassari Santeri Välimaa kehuu tuotteen ominaisuuksia. Nuoren pelaajan kiivaassa treenitahdissa on nopeasti imeytyvällä energiageelillä erityinen rooli.

Nuoren urheilijan treenitahti on tiukka. Honeysty kulkee mukana kun treenataan kovaa ja pelataan paljon. Geeli tuo pitkiin peleihin tai harjoitusten tauoille sopivasti lisäenergiaa.”

Santeri Välimäki, Hurrikaani-Loimaa.

Katso videoklippi Santerin hunajan vauhdittamista treeneistä.

Yhteistyössä: