Skip to main content
Käyttäjätarinat

Loimijoen Ladyjen bägeistä löytyy Honeystyä

Suomalaisesta hunajasta valmistettu energiageeli Honeysty on pian tuttu myös golfviheriöiltä. Ypäjällä sijaitseva Loimijoki Golf on 18-reikäinen golfkenttä, jossa järjestetään keväästä pitkälle syksyyn ahkerasti kilpailuita ja tapahtumia. Osana Loimijoen ja Honeystyn yhteistyötä myös greenillä kokoontuva lady-ryhmä sai testattavakseen uudet energiageelit.

Loimijoen Ladyt -testiryhmässä on 10 naisgolfaajaa. Ryhmä muodostuu 20-60 -vuotiaista pelaajista, joista osa pelaa lähes joka päivä, osa taas harvemmin. Ladyjen testiryhmää alettiin kasata toukokuussa 2022 ja innokkaita osallistujia tuli mukaan vielä kesäkuun puolivälissä.
Yleisesti yhden golfkierroksen ihanneaika on noin 4 tuntia ja sen aikana kilometrejä tulee käveltyä keskimäärin 13 kilometriä. Aamukierrokselle pelaajat lähtevät yleensä normaalin aamiaisen voimin ja puolessa välissä kierrosta nautitaan välipalaa kuten kahvia ja eväsleipiä. Helpot, mukana kulkevat ja kävelyn lomassa nautittavat eväät ovat pelaajien suosiossa ja eväsleipiä myydäänkin myös Loimijoen klubiravintolassa.

Lämpimät olosuhteet asettavat haasteita ruokapuolelle

Käteväkäyttöisyys ja säilyvyys ovat eväiden osalta tärkeimpiä vaatimuksia ja bägeistä löytyykin usein banaania, suklaata ja suolapähkinöitä. Varsinkin hellekeleillä suola-tasapainoa on tärkeä pitää yllä. Myös Honeystyn energiageelissä on mukana suolaa, taittamaan hunajan alkuperäistä makeutta.

Vettä ja muita nesteitä golfkierrokselle kannattaa varata usein kaksi pulloa, sillä yksi ei oikein tahdo riittää pitkään päivään viheriöllä. Erityisesti kuumalla ilmalla runsaasta nesteytyksestä täytyy huolehtia vielä kierroksen jälkeenkin. Veden ohella suosittuja ovat kivennäisvedet, osa käyttää myös urheilujuomia. Honeystyn energiageeli on mahdollista sekoittaa myös veteen ja käyttää energiajuoman tapaan. Siihen voi lisätä tarpeen vaatiessa myös muuta lisäenergiaa.

 

Loimijoki Golfissa testanneiden kommentteja Honeystyn-energiageelistä

Vastaajat olivat mieltyneitä enemmän sitruunan raikkaaseen makuun, joka tasapainotti enemmän hunajan makeutta. Kaiken kaikkiaan myös saadun suullisen palautteen avulla voidaan sanoa, että testaajat pitivät hunajageeleistä.

”Mustikka-Honeystyn maku oli positiivinen yllätys.”
”Annospakkaus tuntui ensin pieneltä, mutta osoittautui juuri sopivaksi. Geeli oli täyttä tavaraa!”
”Toimii ainakin suklaan korvikkeena ja säilyy matkassa paremmin, varsinkin lämpimillä säillä.”
”Helppo ottaa mukaan ja siisti käyttää kun huomasin, että avausmekanismi on pakkauksen keskellä.”
”Piti energiatason hyvin korkealle, helppo pitää vaikka käsilaukussa missä vaan mukana.”

Naiset pelaamassa golfia

Kaksi Loimijoen Ladyä osallistui golfmaratonille, jossa pelaajat kiertävät kentällä neljä kierrosta. Honeystyn geelejä kului päivän aikana useampi, sillä kierrokselle startattiin 03:00 ja maaliin saavuttiin 21.30.