Skip to main content
Käyttäjätarinat

Makeita kunnareita pesiskentällä

Honeysty on ahkerassa käytössä myös kesän pesäpallopeleissä. Loimaan palloilijat luottaa lisäenergiassa toiseen loimaalaiseen ja vetää pelipaidan hihasta tositoimissa Honeystyn hunajaisen urheilugeelin. Alkavalla kaudella miesten edustusjoukkue tavoittelee nousua Superpesikseen ja naisten edustusjoukkue vastaavasti hamuaa nousua Suomensarjasta Ykköspesikseen.

Loimaan Palloilijat eli LP on toiminut kunnioitettavat 80 vuotta ja se on tarjonnut eri-ikäisille pesäpalloharrastajille paljon monipuolista toimintaa. Tänäkin päivänä edustusjoukkueiden urheilijat ovat edelleen kovaa harjoittelevia amatöörejä, joilla on ammattimaiset tavoitteet. Pesäpallo on vaihteleva strategiapeli, joka tarjoaa onnistumisen kokemuksia koko joukkueelle. Vahvasti kesälajiksi miellettävässä pesäpallossa pelataan vain noin 3,5 kuukautta, mutta isoja harjoitusmääriä kertyy kaikkina vuoden muina kuukausina.

 

Honeystyn logo näkyy virallisissa peliasuissa.

Urheilijoiden jaksaminen ja terveys on edistymisen ehto

Isoin osa pesäpallon kehittävästä harjoittelusta tehdään talvella, jolloin panostetaan etenkin urheilijoiden ominaisuuksien (voima, nopeus, lyöntivarmuus, lyöntitaito, ulkopelitaidot) kehittämiseen. Joukkueen yhteispeliharjoittelu vaatii sulaneet ulkokentät ja se keskittyy kevääseen. Harjoituksia on keskimäärin 6-8 viikossa, mutta kesäaikaan panostetaan myös palauttavaan ja ominaisuuksia ylläpitävään harjoitteluun.

Pesäpallon varusteet on lähes kauttaaltaan standardoitu, mutta lisäravinteissa on urheilijalla itsellään valta valita. Hyvinvoinnista huolehtiminen jää ensisijaisesti urheilijan itsensä vastuulle, mutta seura ja valmentajat pystyvät tukemaan jaksamista esimerkiksi suosittelemalla lisäravinteita kuten Honeystyä ja ohjeistamaan sen optimaalisessa käytössä.

Väsyneenä virheiden määrä pelissä yleensä kasvaa ja vastustajan pelaaminen täten helpottuu. Pesäpallon pelitapahtumassa juoksukilometrejä voi kertyä yli 10, joten väsymystä vastaan pitää taistella niin psyykkeen kuin lihasten maitohappojenkin osalta. Usein myös harjoitusajat ovat työssäkäyville pelaajille raskaita iltavuoroja, jolloin energiageelillä korotetaan vireystilaa varsinkin pimeinä aikoina ja loppuviikon treeneissä.

 

Terveelliset elintavat ja lisäaineettomuus toimivat

Honeysty on urheiluseuran arvoja tukeva tuote, joista etenkin paikallisuus ja lisäaineettomuus ovat LP:lle tärkeitä. LP:n urheilijoita opastetaan kokonaisvaltaisesti terveellisen ravinnon käyttöön ja sen myötä valintoihin kaupan hyllyllä.

Joukkue on kommentoinut lisäaineetonta, kotimaisesta hunajasta valmistettua Honeystyä helppo- ja nopeakäyttöiseksi, joka myös tehoaa tehokkaasti. Makea maku on miellyttänyt pääosaa käyttäjistä erityisen paljon.

Osa urheilijoista nappaa geelin ennen alkulämpöä, jotta saa adrenaliinitasot heti ylös ja ”koneen käyntiin”. Osa hyödyntää tuotetta pelin loppupuolella, kun energiatasot alkavat huveta ja lihakset helposti jämähtävät.

 

 

 Katso Akseli Åbergin videotunnelmat LP:n harjoituksista!

 

Honeysty on meille loistava kumppani; Loimaa ja loimaalaisuus on pesäpallolle ja seuralle iso arvo, jonka perinteitä haluamme ylpeänä vaalia. Loimaan ja loimaalaisuuden arvostaminen ja positiivisen ”viestin” vieminen ympäri Suomen on meille tärkeää, ja tässä on erinomainen tilaisuus viedä samalla Honeystya koko pesäpalloilevan Suomen tietoisuuteen.

Jussi-Pekka Niittymäki

LP:n puheenjohtaja

 

Loimaan palloilijoiden terveiset kannustavat kaikki urheilukentille liikkumaan

– Kaikenlainen liikunta on tärkeää, joten liikuitpa sitten omaksi iloksi, tavoitteellisesti tai kilpailumielessä, niin anna mennä äläkä luovuta vastoinkäymisten kohdalla. Yleisesti ottaen, etenkin lapsille, urheilukenttä on paras ja turvallisin paikka opetella häviämään ja vastoinkäymisiä, miksei myös voittamista. Näiden tilanteiden luomiin tunnetiloihin urheilukenttä ja kilpailutilanne ovat erinomaisia paikkoja kehittää itseään.  Pahin, absoluuttisesti pahin, mitä urheilukentällä voi tapahtua, on se että sinä tai joukkueesi häviää. Ja sen jälkeen tulee aina uusi peli, joskus nopeastikin. Tappiot eivät muuta kenenkään elämää isossa kuvassa yhtään mihinkään.