Skip to main content
Käyttäjätarinat

Oulun Kärppien lisäenergia on peräisin Honeystyn tuotteista

Honeysty on kotimainen innovaatio, joka antaa virtaa kovaan treeniin luonnonmukaisesti. Lisä- ja säilöntäaineeton kotimaisesta hunajasta valmistettu geeli sopii kaikenikäisille harrastajille ja myös koko perheen välipalaksi.

Honeysty-energiageelistä on saatavilla pirteän sitruunainen versio ja kotimaista mustikkaa sisältävä pehmeä marjamaku. Molempien makuja pohjana on kuitenkin hunaja, joka tekee geelin mausta miellyttävän makean. Makuvariaatioita vaihtelemalla kyllästymistä ei pitkäkestoisessakaan tarpeessa aiheudu.

 

Tutkimusten perusteella perinteiset urheilugeelit saattavat aiheuttaa vatsavaivoja ja pahoinvointituntemuksia kesken urheilusuoritusten. Hunajan on todettu vastaavan muita kaupallisia urheiluun suunniteltuja glukoosivalmisteita, mutta se ei ärsytä vatsaa. Tästä syystä se on saavuttanut useissa urheilujoukkueissa suosiota, koska se soveltuu kaikille käyttäjille.

 

Myös Kärpät on kuluvalla kaudella ottanut käyttöönsä Honeystyn tuotteet. Kärppien varakapteeni Saku Mäenalanen kertoo olevansa tyytyväinen energiageeleihin.

”Honeystyn energiageelejä tulee nautittua ennen peliä sekä erätauoilla. Tuotteesta saa nopeasti ja helposti lisäenergiaa. Se on kuitupitoinen, hyvänmakuinen eikä siihen ole lisätty turhia ainesosia.”

Honeystyn uudenlainen pakkaus napsahtaa näppärästi keskeltä kahtia ja geeli imaistaan suuhun pakkaukseen syntyneestä hahlosta. Pakkauksesta ei jää irtoroskaa ja se on helppo käyttää pelin kiireisessä tahdissa, vaikka yhdellä kädellä.

Hunajayhtymä Oy on pakannut suomalaista hunajaa suomalaisille kuluttajille jo yli 50 vuotta. Perinteiset hunajatuotteet ovat kauppahyllyjen klassikkoja, joita moni muistaa maistaneensa jo lapsuudessa. Tuttujen kennokuvioisten purkkien rinnalla on nähty pitkään jo pullohunajia, joiden käytettävyys on noussut suosioon. Hunajan erinomaisia ominaisuuksia pyritään tuomaan yhä useampien tuotteiden ainesosaksi.

Hunajayhtymän hunaja tuo Suomen luonnon lähelle asiakasta ja antaa kuluttajalle mahdollisuuden vaikuttaa tuotteita käyttämällä ympäristön hyvinvointiin. Nykyään Hunajayhtymä on Suomen suurin kotimaisen hunajan pakkaaja ja alan ainoa laatuvarmennettu toimija.