Skip to main content
Käyttäjätarinat

Turun Trojans Women tekee touchdowneja Honeystyllä

Ylimmällä sarjatasolla vaahteraliigassa amerikkalaista jalkapalloa pelaava Trojans käyttää joukkueen lisäenergiana Honeystyä jo toista vuotta. Suomenmestaruutta tavoitteleva joukkue voitti viime vuonna lajissaan pronssia. Trojans koostuu harrastuksenaan pelaavista naisista, jotka harjoittelevat ja kilpailevat ammattimaisesti.

Amerikkalainen jalkapallo on monipuolinen joukkuelaji, jossa rooleja eri pelipaikoittain on runsaasti. Laji sopiikin lähes kaikille iästä riippumatta. Trojans Women -joukkue koostuu eri ikäisistä 15-45 -vuotiaista tytöistä ja naisista. Kaikille soveltuvien, lajia tukevien tuotteiden löytyminen saattaa olla haastavaa. Honeystyn energiageeli on käytössä koko joukkueella ja sen on todettu soveltuvan erityisen hyvin amerikkalaisen jalkapallon pelitahtiin ja oheisharjoituksiin.

Honeystyn paras puoli on sen maku ja sen soveltuvuus kaikille. Joukkueessamme on noin 30 pelaajaa ja makumieltymyksiä vähintään yhtä paljon. Hunaja sopii kaikille ja sen perusteella se on päässyt joukkueemme suosioon ja vakiovarusteeksi peli- ja treenipäivinä”, kommentoi Essi Saastamoinen Trojansista.

Lajin näkyvänä ominaisuutena on erityisen runsas varustus, jotka kesän lämpimillä säillä pelattavissa peleissä saavat hien virtaamaan.  On arvioitu, että hikoilun määrä amerikkalaisessa jalkapallossa on 1,5-2,5 litraa tunnissa. Näin ollen pelipäivien nesteytys, ravinto ja lisäravinteet nousevat suureen rooliin.

 

Oikea annostus puoltaa Honeystyn käytettävyyttä

Amerikkalainen jalkapallo on yhdistelmä nopeutta, räjähtävyyttä, voimantuottoa ja ketteryyttä. Myös lajin ohjeisharjoittelu sisältää monipuolisen kattauksen näitä ominaisuuksia. Lajiharjoituksien lisäksi pelaajat kehittävät voimaa ja voimantuottoa perinteisellä saliharjoittelulla. Nopeutta ja ketteryyttä taas erilaisilla juoksuharjoitteilla, jotka pitävät fyysisen jaksamisen hyvällä tasolla. Suorittamisen ja harjoittelun pohjana toimii hyvä peruskunto.

Pelin aikana sivurajalla huoltotoimenpiteissä ja tankkauksessa on rajallinen määrä aikaa käytettävissä. Honeystyn energiageeli on nopea nauttia ja pakkauksen annos on juuri oikean kokoinen pelin aikana nautittavaksi. Luonnollinen ja tuttu maku on ollut Trojansin pelaajien mieleen, samoin nerokkaan kätevä pakkaus, josta energiageelin pystyy nauttimaan ottamatta hanskoja kädestä.

Katso video Honeystyn käytöstä harjoituksissa:

 

Lyhyt pelikausi vaatii pitkän treenikauden

Joukkueurheilun suola on yhdessä menestyminen ja koko joukkueen kehittyminen. Amerikkalaista jalkapalloa pelataan vain kesäisin, mutta harjoittelua jatkuu ympäri vuoden. Pelit ovat harvinaista herkkua, joissa jokaisen pitää antaa täysi panos kentällä.

Energiageeliä käytetään Trojansissa pääosin pelien aikana ja niitä ennen. Joskus pelit voivat venyä jopa 2,5 h mittaisiksi eikä raskaita eväitä voi nauttia kesken suorituksen. Energiageeli on sopivan kevyt, mutta energiapitoinen nautittavaksi. Osa treeneistä suoritetaan myös erittäin kovatempoisina, jolloin tankataan lisäenergiaa.

Joukkueemme käyttäjäkokemukset ovat olleet pelkästään positiivisia. Luonnollinen maku ja helppo nautittavuus ovat erityisesti olleet kiitoksen kohteina. Honeystyn hunajageeli on kaikkiaan joukkueessamme arvostettu ja todella pidetty tuote, jota on helppo suositella kaikkien joukkueen jäsenten puolesta”, kiittää Essi Trojansien joukkueesta.

 

 

Trojans Women kutsuu kaikki kokeilemaan amerikkalaista jalkapalloa. Hurjana kontaktilajina tunnettu laji on hauskaa liikuntaa, jossa puhalletaan koko joukkueen voimin tiiviisti yhteiseen hiileen.

”Kaikille löytyy sopiva rooli!”, lupailevat Trojansin pelaajat.